lunes, 24 de octubre de 2011

Que es el CANNABIS?

El cannabis o mes conegut com a marihuana, es una substancia psicotropica, que es unes de les drogues mes extenses del mon gracies a la seva gran facilitat per aconseguir-la.

Comensare parlam-vos de quins tipus de cultiu hi ha d'aquesta planta:

1 - El cultiu en EXTERIOR
2 - El cultiu en INTERIOR
3 - El cultiu en HIDROPÒNIC
4 - El cultiu en AEROPONIC
5 - El cultiu en HIVERNACLE

1 - Us faré cinc cèntims de que es això, el cultiu en exterior es el que es fa en terra mare, aquest cultiu es propi de fer-lo a l'imtemperi, sense cap tipus de protecció, l'inici d'aquest cultiu comença sobre la primera lluna plena de Maig, i s'acaba sobre el Setembre, en el que es comença a rebullir els fruits.

2 - El cultiu en interior es el mateix que el exterior am la diferencia que el lloc on es planta es diferent, es sol cultivar en habitacions, armaris especials o fets a mà, també es sol utilitzar terra mare però els productes de cultiu son un pel diferents, i apart de que la llum en cultiu exterior es el sol i en el inodor son uns focus de alta potencia segons la varietat de la planta.

3 - En el hivernacle es una varietat de cultiu en inodor, que te les mateixes caracteristiques.

4 - El cultiu en hidropònic es de las poques maneres amb la que la planta no requereix de terra per la seva cria, els productes son molt diferents de la que es planta en terra perquè necessita mes nutrients, tots els productes s'ha avoquen en l'aigua que es la que fa de terra per una bona adquisició dels nutrients..

5 - A mes a mes esta el aeroponic que es lo mateix que el d'hidroponic pro en comptes de plantar en aigua es fa en unes boletas especials, i requerix uns altres nutrients, no li fa falta l terra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario